Kosten en andere praktische gegevens PDF Print E-mail

laozi

streepje
Aanmeldingen liefst via het  inschrijfformulier op onze website (of eventueel een mail aan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ). Klik hier voor de data en de titels van komende lezingendagen.
streepje FOW vindt het belangrijk dat studenten (jonger dan 30 jaar) de lezingen kunnen bijwonen en houdt daartoe per keer 10 studentenplaatsen beschikbaar à € 15. 
Inschrijving vooraf is verplicht; dat kan via het inschrijfformulier of This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
streepje Dagtoehoorders dienen zich uiterlijk om 10.00 uur op de woensdag voorafgaand aan de lezingendag aan te melden via hetzelfde inschrijfformulier; zij betalen voor een hoorcollege € 50,- aan de zaal. 
Jaartoehoorders geven zich eenmalig op.
streepje De zaterdaglezingen vinden plaats in sociëteit De Vereeniging, Mariaplaats 14, 3511 LJ in Utrecht. Voor bereikbaarheid zie de routebeschrijving op deze site.
streepje Een hoorcollege duurt van 10.00 tot 12.30 en van 14.00 tot 16.30 uur, met telkens 20 minuten pauze.
Van 13.10 tot 13.50 uur vindt een discussie plaats over een gezamenlijk te bepalen actueel thema; iedereen kan daar aan deelnemen .